Samenwerkingsakkoord KFC Varsenare – Cercle Brugge

Samen sterk met Cercle

Met grote trots kondigen wij het samenwerkingsakkoord tussen KFC Varsenare en Cercle Brugge aan. Een mijlpaal in onze geschiedenis.
Het wordt een intense sportieve samenwerking tussen onze club en de vereniging op het vlak van jeugdwerking, scouting, rekrutering, organisatie en algemene werking.
Zo is het de bedoeling dat KFC Varsenare zal kunnen genieten van de sportieve know-how van Cercle in de vorm van bijkomende opleiding, begeleiding van spelers en trainers, demotrainingen, video-analyses en overlegmomenten tussen de sportieve cellen van beide verenigingen.

KFC Varsenare en Cercle Brugge bereikten een akkoord om de komende drie jaar nauw met elkaar samen te werken op het vlak van jeugdwerking. We zijn hier heel blij mee en gaan maximaal inzetten op inhoud en delen van kennis op het niveau van de tvjo’s, de coaches en de spelers. Een samenwerking is maar een samenwerking als het een win-winsituatie is voor beide partijen, en beide verenigingen nemen dit engagement heel ernstig.
Op de foto van links naar rechts: Marc Van Opstaele (ATVJO Cercle), Tim Van der Elst (JC Varsenare), Danny De Coninck (AC/GC Varsenare), Diederiek Vermeersch (ATVJO Cercle), Piet D’Hooghe (voorzitter vzw Cercle), Yannick Bousson (TVJO Varsenare), David Carpels (TVJO Cercle) en Sven Vileyn (jeugdverantwoordelijke Varsenare).