G-Black Devils United

Ajax op bezoek bij G-Black Devils United – za 30/04/2023

Contactgegevens van de verschillende teams:

G-Volwassenen 1 : volw1.gblackdevilsunited@gmail.com

G-Volwassenen 2 : volw2.gblackdevilsunited@gmail.com

G-Teens : teens.gblackdevilsunited@gmail.com

G-U13 : u13.gblackdevilsunited@gmail.com

G-Volwassenen 1 en 2 : voor spelers (meisjes en jongens) die 16+ jaar zijn

G-Teens : jongeren (meisjes en jongens) tussen 13 en 16 jaar

G-U13 : jongeren (meisjes en jongens) tot 13 jaar

———

G-voetbal

Samen  met K.S.V. Jabbeke en V.K.S.O. Zerkegem, vanuit een samenwerkingsakkoord binnen de gemeente Groot-Jabbeke,  hebben we het gezamenlijke project “G-voetbal” opgericht. 

Wat is G-Voetbal?

Voetbal is voor iedereen. Ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wij geloven in elk talent en vinden dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten.
Onder impuls van Johan Deseure, Jabbekenaar die zijn ervaring van bij Cercle Brugge meebrengt, werd Het team “G-Black Devils United” opgericht, waarmee in reeks 1 van het G-voetbal wordt aangetreden. Naast Johan zijn Frederic Vanden Bussche voor K.S.V. Jabbeke, Matthias Vanhessche voor V.K.S.O. Zerkegem en Danny De Coninck voor K.F.C. Varsenare de drijvende krachten.

Naast het sociale aspect van G-voetbal te ondersteunen en te promoten, wil men vooral mensen met een beperking volop van hun favoriete sport te laten genieten en het samenwerkingsverband tussen de drie voetbalverenigingen van Groot-Jabbeke versterken.

De eerste competitiewedstrijd tegen O.G. Stasegem werd inmiddels overtuigend gewonnen! Proficiat Black Devils United!


G-Black Devils United update:

Zoals enkele weken geleden gemeld, start het drieluik K.F.C. Varsenare, K.S.V. Jabbeke, V.K.S.O. Zerkegem dit seizoen gezamenlijk het project G-Black Devils United op, een voetbalploeg voor mensen met een beperking die de trainingssessies inmiddels opstartte en vanaf september in competitieverband aantreedt.  Bijkomende spelers vanaf 15 jaar zijn nog welkom.

Ondertussen wordt ook de opstart van een jeugdploeg U13, dus voor kinderen tot 13 jaar, voorbereid, waarmee dit seizoen, als voldoende interesse, reeds trainingen en oefenwedstrijden zouden worden georganiseerd om dan volgend seizoen in competitie te stappen.

Om in te schrijven of aan een proeftraining deel te nemen, zowel voor wat de volwassenen als de jongeren betreft, kan contact worden opgenomen met de verantwoordelijke, Johan Deseure: 0477/988851 – johan.deseure@icloud.com.

—————————–

Dit voetbalseizoen starten K.F.C. Varsenare, K.S.V. Jabbeke en V.K.S.O. Zerkegem, vanuit hun samenwerkingsakkoord binnen de gemeente Groot-Jabbeke, een gezamenlijk project “G-voetbal” op.

In samenwerking met Johan Deseure, Jabbekenaar die zijn ervaring van bij Cercle Brugge meebrengt, wordt het team “G-Black Devils United” opgericht, waarmee in reeks 1 van het G-voetbal zal worden aangetreden; dit project wordt geleid door Johan zelf en vanuit de drie betrokken verenigingen gedragen door respectievelijk Frederic Vanden Bussche voor K.S.V. Jabbeke, Matthias Vanhessche voor V.K.S.O. Zerkegem en Danny De Coninck voor K.F.C. Varsenare.
Bedoeling van dit project is enerzijds het sociale aspect van het G-voetbal te ondersteunen en te promoten, alsook mensen met een beperking volop van hun favoriete sport te laten genieten en anderzijds het draagvlak van het samenwerkingsverband tussen de drie voetbalverenigingen van Groot-Jabbeke uit te breiden.
Wij wensen G-Black Devils United heel veel succes en vooral ontzettend veel voetbalplezier!
Vlnr: Matthias Vanhessche, Danny De Coninck, Frederic Vanden Bussche en
Johan Deseure