IPU13B

COACH IPU13 – James De Bel

Wist je dat James de overstap van Blankenberge maakt om ons trainersteam te versterken? Hij zal samen met Laurens de IPU13 onder zijn hoede nemen. Veel succes.

Kom hieronder meer te weten over James!

Leeftijd: 43 jaar

Partner: Nathalie Bare

Kinderen: Kiran De Bel

Job: Bediende

Hobby’s: Voetbal

Droomde je er vroeger van om profvoetballer te worden: ja

Voetbalcarrière als jeugdspeler: Daring Blankenberge – Ingelmunster – Eerste nationale zaalvoetbal – Wenduine

Voetbalcarrière eerste elftal: Ingelmunster

Positie op de grasmat: Doelman

Trainerscarrière: U9 en U13 Blankenberge

Als speler heb ik van volgende trainer het meeste geleerd: Eén trainer vermelden zou afbreuk doen aan de vele goede trainers die ik gehad heb. Ik heb van mijn trainers geleerd om steeds 100% te gaan tijdens een wedstrijd. De mouwen opstropen, het duel niet schuwen, doorzetten tot je niet meer kan.

Hoogtepunt in jouw voetbal-/trainerscarrière: De toffe band die ik heb opgebouwd met het team U9 te Blankenberge. De kinderen speelden met zeer veel vertrouwen met als resultaat dat we mooi voetbal brachten. De eindwinst op een aantal tornooien waren uiteraard mooi meegenomen.

Waarom voetbaltrainer: Uiteraard om de jongens heel wat zaken aan te leren (zowel voetbaltechnisch, spelinzichtelijk als op fysiek vlak) & om er een echte groep van te maken waarbij een goeie sfeer centraal staat.

Waar ligt jouw ambitie als (jeugd-)trainer: Mijn ambitie is om dit seizoen zowel als trainer, als met de groep heel wat vooruitgang te boeken tijdens mijn eerste seizoen te Varsenare.

Waarom KFC Varsenare: Omdat ik reeds heel wat positiefs hoorde waaien over Varsenare. Er heerst een goede aanpak, ze spelen op interprovinciaal niveau en er hangt ook een leuke sfeer.

Favoriete voetbalteam: Club Brugge

Favoriete voetbalspeler: Hans Vanaken

Favoriete voetbaltrainer:  Philippe Clement

Afbeelding kan het volgende bevatten: 11 mensen, staande mensen en buiten
Voetbalseizoen 2019-2020:

  

Kalender