Wedstrijden zaterdag 17/10/2020: registratie en maatregelen

Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de genomen beslissing om binnen de sportsector over te gaan van code geel naar code oranje.

Het Bestuur besliste in zitting van 13 oktober na lang beraad, rekening houdende met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:

 • Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd.
 • Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven.

Een overzicht vanaf 14-10-2020

Afbeelding met tafelAutomatisch gegenereerde beschrijving

AANGEPASTE CORONAMAATREGELEN

Vanaf woensdag gaat de sportwereld over op code oranje.

Indoorsportactiviteiten waarbij geen anderhalve meter afstand bewaard kan worden voor iedereen vanaf 12 jaar, worden tijdelijk verboden.

Kleedkamers zijn GESLOTEN voor iedereen.
Kom dus zoveel mogelijk ‘voetbalklaar’ naar de training en match!

Daarnaast blijven de bestaande maatregelen van toepassing!

Anderhalvemeter afstand houden
Mondmasker : verplicht voor IEDEREEN ouder dan 12 jaar met uitz van spelers en trainers op het veld
Handen regelmatig Ontsmetten
Hoesten of Niezen in elleboog
Voorafgaandelijke registratie op zaterdag via Facebook of Eventbrite
Tafel van Max 4 personen
Ziek? Blijf thuis!

Hou jullie aan de opgelegde maatregelen om zo samen Corona-besmettingen tegen te gaan! 🦠

 

#SamenTegenCorona
#Forzavarsa
#hearttobeat

We heten u van harte welkom en zullen we samen er voor zorgen dat we er een veilige, sportieve en fijne voetbalevenement van maken.

Hieronder een aantal afspraken/maatregelen die we op het complex van KFC Varsenare zullen hanteren.

Gelieve dan ook de ploegen en de ouders van de betrokken spelers die bij ons zullen aanwezig zijn in te lichten en deze belangrijke info te delen.

Met betrekking tot de organisatie van deze wedstrijden willen we graag nog even toelichten dat de meekomende supporters zich dienen te registreren op onderstaande link en dit conform de nieuwe richtlijnen

 • Er mag 1 ouder per speler de oefenwedstrijd bijwonen. De voorzorgsmaatregelen en uitgeschreven protocollen moeten evenwel ten allen tijde toegepast worden.

Als gevolg van de Covid-19 maatregelen, waarbij maximaal 400 toeschouwers toegelaten zijn op een sportevenement in open lucht en om eventuele contact tracing mogelijk te maken vragen we aan elke bezoeker om zich vooraf te registreren. Gelieve per individu een (gratis) ticket te boeken.

U kan de kantine niet betreden zonder geregistreerd te zijn!

OPGELET! Deze procedure geldt enkel voor de toeschouwers. De spelers en sportieve staf, die op het wedstrijdblad staan, moeten zich niet registreren.

Registratie verplicht!:

Zaterdag 17/10: https://www.eventbrite.be/e/matchday-kfc-varsenare-17102020-tickets-125123127643

Binnenkort komt uw voetbalclub met één of meerdere ploegen een wedstrijd spelen op de terreinen van KFC Varsenare. Wij heten u nu al van harte welkom.

Wij brengen u bij deze op de hoogte van de maatregelen die van toepassing zullen zijn op en rond onze terreinen. Gelieve deze ook aan de desbetreffende ploegen, trainers, spelers en ouders kenbaar te maken zo dat iedereen op een veilige manier kan sporten en/of komen supporteren, dit in ieders belang!

 • Mondmaskers worden verplicht gedragen rond het veld door iedereen ouder dan 12 jaar, uitgezonderd de spelers en de trainer op het terrein en de mensen die in de kantine zittend consumeren.
 • Er zullen medewerkers aangesteld worden die toezicht houden op het dragen van de mondmaskers. Indien mensen weigeren om dit te dragen, dan mogen zij deze perso(o)n(en) op een vriendelijke manier de toegang tot de terreinen, de tribune en de kantine ontzeggen.
 • In de kantine gelden dezelfde maatregelen zoals in de horeca: maximum 4 personen per tafel.
 • Wij houden ons strikt aan de opgelegde maatregelen om max 100 mensen binnen te laten in de kantine en max 400 mensen buiten de activiteiten te laten volgen.
 • Iedere speler wordt gevraagd te voorzien in een eigen drinkbeker/fles
 • De kleedkamers kunnen niet meer gebruikt worden en bijgevolg kan er ook niet meer gedoucht worden.
 • Op verschillende plaatsen zullen ook ontsmettingsdispensers staan om de handen te ontsmetten
 • We blijven de afspraken rond de “social distancing” en het vertoeven in eigen bubbel respecteren.
 • Registratie op www.eventbrite.com. Op deze manier creëren we ons eigen registratiesysteem, zodat we toch al enig idee hebben van wie aanwezig zal zijn en wanneer nodig (liever niet natuurlijk) contact-tracing door de eigen gemeente kan gebeuren.
 • We gebruiken allemaal ons gezond verstand, want het zou jammer zijn dat we door ons eigen toedoen ons geliefkoosd spelletje opnieuw moeten missen.
Deze maatregelen worden genomen in ieders belang!
Wij hopen dan ook op ieders begrip en medewerking!