Contact

KFC VARSENARE

K.B.V.B.: stamboeknummer 5222. Kleuren blauw/zwart

BE 0438 916 981

Terreinen Gemeentelijk Sportcomplex “Van Caloen”
Hof van Straeten
8490 Varsenare
Tel: 050/38.33.93

Contact

Voorzitter Alain De Plancke 0499/933262 alain.deplancke@telenet.be
Jeugdvoorzitter Patrick Deboo 0478/315885 patrick@deboo.be
Dagelijks sportief Yannick Bousson 0496/578114 yannick.bousson@telenet.be
Dagelijks extra sportief Danny De Coninck 0473/914024 danny_deconinck@telenet.be
Jeugdcoördinator Tim Van der Elst timvanderelst.kfcv@gmail.com

 

“Ombudsvrouw” bij KFC Varsenare:

sabineangely@hotmail.com

0468/120850

Deze taak omvat volgende afspraken :

  • De ombudsvrouw vormt een aanspreekpunt voor de personen die met een extra-sportieve, een sociale of een financiële vraag zitten.
  • De ombudsvrouw zal elke eerste donderdag van de maand aanwezig zijn op de club, van 18u30 tot 19u30, om in het secretariaat de mensen te woord kunnen staan.
  • Verder zal ze elke weekdag telefonisch te bereiken zijn, tussen 9u00 en 18u30u, op het nummer 0468/120850 of is ze steeds bereikbaar per mail, via sabineangely@hotmail.com.
  • Na de mensen aanhoord te hebben wordt er van dit gesprek een (naamloos) verslagje opgemaakt dat zal doorgemaild worden naar het bestuur.
  • Zij kan in dat verslagje ook haar eigen advies formuleren en eventueel voorstellen doen naar het zoeken van oplossingen voor het gestelde probleem.
  • Vanuit het bestuur zal een (eventuele) oplossing overgemaakt worden naar de ombudsvrouw. Zij brengt als vertrouwenspersoon deze oplossing(en) naar de betrokken persoon.
  • Onze ombudsvrouw is ook aanwezig op de oudercontacten (december/april)
  • De ombudsvrouw staat niet in voor het nemen van sportieve beslissingen dewelke de jeugdopleiding met zich mee brengt. Zij zal voor gelijk welke vraag met een sportieve inslag de betrokken persoon door verwijzen naar de sportief verantwoordelijken.

 

 

 

KFCV infobrochure 2019-2020 (website)

Beste speler, ouder, sympathisant van K.F.C. Varsenare,

Het voetbalseizoen 2018-2019 is nog maar net afgelopen of een nieuwe jaargang staat reeds voor de deur.

Het afgelopen seizoen werd een van de mooiste uit de geschiedenis van onze vereniging. Uitgerekend in het jaar van onze zeventigste verjaardag mochten we tal van heuglijke momenten vieren: het kampioenschap en de promotie van ons A-Team naar de hoogste provinciale reeks, het behalen van ons Double Pass driesterren label, goed voor opnieuw drie jaar interprovinciaal voetbal en dit al voor de vierde keer op rij, (eindelijk) de langverwachte aanleg van een kunstgrasveld en de herstructurering binnen ons dagelijks bestuur en onze sportieve organisatie.  Schitterend om nog heel even bij stil te staan en vreugdevol op terug te blikken, de echte waarheid ligt echter niet in het verleden, maar in de toekomst.

Voor het komende seizoen mogen we weer heel wat nieuwe trainers, spelers, medewerkers en sympathisanten verwelkomen; wij zijn oprecht blij en gelukkig met hun engagement en hun keuze voor K.F.C. Varsenare. Wij willen er dan ook alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken en ook van het seizoen 2019-2020 een topjaar te maken! Wij rekenen hiervoor dan ook op eenieders medewerking.

De jeugdwerking van K.F.C. Varsenare dankt iedereen alvast voor het vertrouwen in onze vereniging en wenst iedereen een aangenaam, sportief en succesvol 2019-2020!

In de bijlage hierboven, vindt u alle nuttige info terug.

Forza K.F.C.V.!

Met sportieve groet,

Bestuur van K.F.C.V.