PU8a

COACH U8 – Aygor Aylak

Wist je dat Aygor in de toekomst de ambitie heeft om een team 11vs11 te coachen? Komend seizoen vormt hij opnieuw met Christophe een duo, ditmaal dus bij de U10. We wensen hen alvast veel succes.

Leeftijd: 47

Partner: Hannelore Staelens

Kinderen: 3 ( mattio aaron, lio mauro, leon luiz)

Job: Arbeider (machinebediener) Dana Belgium

Hobby’s: werken, sporten, fitness, voetbal (geen speciale hobby’s)

Droomde je er vroeger van om profvoetballer te worden: Ik had niet zo’n hoge verwachten al keek ik wel heel erg op naar een aantal idolen van mij in het voetbal.

Voetbalcarrière als jeugdspeler: Ik heb vroeger niet in clubverband gespeeld maar wel steeds schoolvoetbal. We hadden dus eigenlijk een competitie onder scholen waardoor ik toch regelmatig voetbal speelde. Op mijn 15 jaar ben ik wegens studiekeuzes moeten stoppen met voetballen.

Positie op de grasmat: Positie 7

Trainerscarrière: Dit seizoen begin ik aan mijn 2e seizoen te Varsenare.

Als speler heb ik van volgende trainer het meeste geleerd: Ik leerde van mijn trainers dat voetbal een echte teamsport is. Het is dan ook belangrijk om elkaar te helpen, elkaar te appreciëren en aanvaarden dat er verschillen zijn tussen alle spelers.

Hoogtepunt in jouw voetbal-/trainerscarrière: Ik zou graag zolang mogelijk mijn voetbalkennis delen aan jeugdvoetballers.

Waarom voetbaltrainer: Pure enthousiasme (omdat ik de voetbalspel leuk vind).

Waar ligt jouw ambitie als (jeugd)trainer: Als ik voldoende kennis, ervaring en ook mijn diploma trainer B heb behaald zou ik graag bij de oudere categorieën aan de slag gaan (11 vs 11).

Waarom KFC Varsenare: Verschillende reden (aangename sfeer en positieve omgeving voor voetbal).

Favoriete voetbalteam: Als kind (BJK,Besiktas), in België kies ik voor FCB.

Favoriete voetbalspeler: CR7

Favoriete voetbaltrainer: Massimo Allegri

Voetbalseizoen 2020-2021