Sponsors

KFC Varsenare wil zich profileren als ploeg die voor 100% zijn spelers uit eigen jeugdwerking wenst te rekruteren. Om die sportieve doelstellingen waar te maken moeten we financieel gezond zijn en blijven! Echter zonder steun van sportieve handelaars is dit niet mogelijk, daarom willen we samen met hen een volwaardig partnership uitbouwen.  In onze sponsormap vindt u een groot aantal van publiciteitsmogelijkheden. Wenst u meer info of een partnership op maat aarzel dan niet om onze mensen van de sponsorcel te contacteren

  • Sven Vileyn : GSM : 0475/690206

Download

om een contract in te vullen

VOORSTELLING

KFC Varsenare is u wellicht niet onbekend.

De vereniging bestaat uit een A-team in de 1ste Provinciale reeks A, een B-team in de 4de Provinciale reeks B, een beloften-team en 22-tal jeugdploegen (interpro­vinciaal en gewestelijk) en nog een voetbalschool voor de allerkleinsten.

Specifiek wat de jeugd betreft, tellen wij ongeveer een 300-tal jeugdspelers in onze vereniging die telkens per ploeg omringd worden met trainer(s) en afgevaardigden.

Wij proberen er alles aan te doen om het voor onze spelertjes/trainers, … zo aangenaam en professio­neel mogelijk te maken.

U begrijpt wellicht dat dit verwezenlijken, natuurlijk niet evident is. Om dit te kunnen realiseren

dient er had gewerkt te worden op alle gebieden. Van levensbelang is het beschikbaar budget voor zowel de seniorenploegen alsook de jeugdploegen.

Alle hulp om dit budget te realiseren is dus meer dan welkom.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de mogelijke sponsorvormen waarmee u KFC Varsenare kan helpen timmeren aan een mooie toekomst.

Het spreekt voor zich dat ik ten allen tijde bereid ben om deze mogelijkheden verder met u te bespre­ken (contactgegevens onderaan).

Bij voorbaat dank voor uw hulp!

 

Met sportieve groeten,

Sven Vileyn

sven.vileyn@crelan.be

tel: 0475/69.02.06

 

MOGELIJKHEDEN

Hoofdsponsor Jeugd KFC Varsenare

Als bevoorrechte partner ontvangt u naast alle voordelen van het pakket van Partner Goud eveneens volgende items: uw logo komt eveneens op de sportzak/training die elke speler krijgt bij betaling van het lidgeld. U krijgt de belangrijkste plaats om uw bedrijf/logo kenbaar te maken.

U kan gerust contact opnemen om het pakket nog meer op maat aan te passen.

Hiervoor wordt een contract voor 2 jaar opgemaakt.

Tarief: 5.000 euro per jaar.

 

Partner Goud

Shirtsponsor jeugdploeg, reclamebanner, publiciteit op tv-scherm, matchbal, publiciteit in stickerboek.

Hiervoor wordt een contract voor 2 jaar opgemaakt.

Tarief: 1.250 euro per jaar.

Partner Zilver

Shirtsponsor jeugdploeg, publiciteit op tv-scherm, publiciteit in stickerboek.

Hiervoor wordt een contract voor 2 jaar opgemaakt.

Tarief: 1.000 euro per jaar.

Partner Brons

Reclamebanner, publiciteit op tv-scherm, publiciteit in stickerboek.

Hiervoor wordt een contract voor 3 jaar opgemaakt.

Tarief: 700 euro per jaar.

Afzonderlijke formules

Shirtsponsors jeugd

Onze 21 jeugdploegen hebben natuurlijk ook verzorgde uitrustingen nodig. Ook hier is uw steun dus meer dan welkom. Uw (firma)naam of logo komt op de voetbaltrui. De betrokken ploeg speelt in uw uitrusting gedurende de uw gekozen jaren.

Hiervoor wordt een contract voor 2 jaar opgemaakt.

Tarief: 800 euro per jaar (éénmalige aanschaf van de uitrusting + belettering).

Reclamebanner rond het terrein

Ieder voetbalveld wordt omringd door borden waarop firma’s hun steun kunnen laten blijken, dit is ook in Varsenare het geval. Deze borden blijven natuurlijk aanwezig het gehele jaar door en deze reclame is dus aanwezig voor alle wedstrijden jeugd- en seniorenploegen.

Hiervoor wordt een contract voor 3 jaar opgemaakt.

Tarief: 400 euro per jaar

Reclamebanner rond het terrein + Matchbal ter gelegenheid van de thuiswedstrijden 1ste elftal of jeugd

Voor iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal zoeken wij mensen, die een matchbal wensen te schenken. In return wordt uw (firma)naam geafficheerd in onze kantine voor het volledige seizoen en wordt u ook uitgenodigd in onze VIP-ruimte voor de wedstrijd.

Hiervoor wordt een contract voor 3 jaar opgemaakt.

Tarief: 500 euro per jaar

Programmablad wedstrijddag

Naar aanleiding van iedere thuiswedstrijd wordt er een programmablad gemaakt voor de toeschouwers met hierin de samenstelling van de ploeg + algemene info. Uw reclame komt hier op voor het volledig seizoen. Tevens zal uw firma vermeld worden op de website van KFC Varsenare.

Wij zoeken hier in totaal 6 sponsors.

Tarief: 150 euro per jaar

Publiciteit op tv-scherm(en)

Voor/tijdens/na de wedstrijden van de seniorenploegen en/of jeugdploegen, tonen we op synchrone displays, in de kantine uw publiciteit. De voorstelling bevat enkele (actie)foto’s van onze ploegen en wordt afgewisseld met uw reclame (eventueel foto van uw zaak aangevuld met de nodige tekst). Uw reclame komt dus op regelmatige tijdstippen terug en tevens zal uw firma/logo vermeld worden op de website van KFC Varsenare.

Tarief: 400 euro per jaar

 

U wenst/kan meer besteden? Wij zoeken nog steeds hoofdsponsors die bereid zijn hogere bedragen te investeren. Het spreekt voor zich dat wij deze sponsors actief willen betrekken in het reilen en zeilen van onze vereniging. Uw bedrijf wordt geprofileerd volgens uw budget gebruik makend van bovenstaande sponsorvormen. Daarnaast zoeken wij bekwame mensen die kunnen instaan voor de verdere groei van de vereniging, uw inspraak zou dus meer dan welkom zijn.

Het spreekt voor zich dat wij in verhouding tot uw steun ook van onze kant er alles aan doen om u het één en ander in return te geven vb:

  • uitnodiging jaarlijkse sponsordag
  • gratis abonnementen
  • gratis toegang tot onze vip-ruimte
  • het bezorgen van een lijst van alle sponsors aan onze leden

Zoals U ziet, tal van mogelijkheden en uw steun is echt meer dan welkom. Aarzel niet mij te contacteren voor alle verdere informatie.

Natuurlijk zijn ook allerhande giften van harte welkom.