Update: Maatregelen tegen Covid-19

28/10/2020

Beste K.F.C.V. speler, trainer, ouder,

 

Zoals iedereen vanavond via de pers kon vernemen, heeft Voetbal Vlaanderen beslist om tijdelijk alle voetbalwedstrijden in competitieverband op te schorten.  Concreet mogen enkel jongeren t/m U13 nog trainen en eventueel lokale oefenwedstrijden spelen.

Zelf hebben we als vereniging, in het belang van de gezondheid van al onze spelers, begeleiders, medewerkers en ouders, beslist om voorlopig tot na de herfstvakantie alle activiteiten te annuleren.

Komende zaterdag zit onze sportieve cel samen om, volgens de mogelijkheden en geldende regels, een aangepast programma uit te werken tot aan de winterstop.  Hierover zal uiterlijk begin volgende week gecommuniceerd worden.  Bedoeling is in elk geval om zeker onze jongste leden zo veel mogelijk aan het sporten te houden, mits het in acht nemen van de veiligheid en de opgelegde beperkingen.

Mocht er ons tussendoor vanwege de federale of lokale overheid of vanuit Voetbal Vlaanderen nieuwe informatie bereiken, zal het programma hier uiteraard meteen op aangepast worden.

Graag roepen we jullie allemaal op om verstandig met de huidige situatie om te gaan en de opgelegde maatregelen nauwgezet op te volgen.  Enkel zo kunnen we binnenkort weer optimaal van ons favoriete spelletje genieten.

Keep it safe!

 

Met sportieve groet,

Het Bestuur van K.F.C. Varsenare.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

16/10/2020

Kom je naar ons voetbalstadion voor het bijwonen van (jeugd)match …. weet dan dat mondmaskers verplicht gedragen moeten worden, door iedereen ouder dan 12 jaar, uitgezonderd de spelers/trainer op het terrein en de mensen die in de kantine zittend consumeren !! ??

#samenvechtentegencorona

#Forzavarsa

Wij brengen u bij deze op de hoogte van de maatregelen die van toepassing zullen zijn op en rond onze terreinen. Gelieve deze ook aan de desbetreffende ploegen, trainers, spelers en ouders kenbaar te maken zo dat iedereen op een veilige manier kan sporten en/of komen supporteren, dit in ieders belang!

  • Mondmaskers worden verplicht gedragen binnen de volledige accommodatie door iedereen ouder dan 12 jaar, uitgezonderd de spelers en de trainer op het terrein en de mensen die in de kantine zittend consumeren.
  • Er zullen stewards aangesteld worden die toezicht houden op het dragen van de mondmaskers. Indien mensen weigeren om dit te dragen, dan mogen zij deze perso(o)n(en) op een vriendelijke manier de toegang tot de terreinen, de tribune en de kantine ontzeggen.
  • In de kantine gelden dezelfde maatregelen zoals in de horeca.
  • Op verschillende plaatsen zullen ook ontsmettingsdispensers staan om de handen te ontsmetten
  • We blijven de afspraken rond de “social distancing” en het vertoeven in eigen bubbel respecteren.
  • We gebruiken allemaal ons gezond verstand, want het zou jammer zijn dat we door ons eigen toedoen ons geliefkoosd spelletje opnieuw moeten missen.

Deze maatregelen worden genomen in ieders belang.

Wij hopen dan ook op ieders begrip en medewerking.