Infobrochure seizoen 2019-2020

KFCV infobrochure 2019-2020 (website)

Beste speler, ouder, sympathisant van K.F.C. Varsenare,

Het voetbalseizoen 2018-2019 is nog maar net afgelopen of een nieuwe jaargang staat reeds voor de deur.

Het afgelopen seizoen werd een van de mooiste uit de geschiedenis van onze vereniging. Uitgerekend in het jaar van onze zeventigste verjaardag mochten we tal van heuglijke momenten vieren: het kampioenschap en de promotie van ons A-Team naar de hoogste provinciale reeks, het behalen van ons Double Pass driesterren label, goed voor opnieuw drie jaar interprovinciaal voetbal en dit al voor de vierde keer op rij, (eindelijk) de langverwachte aanleg van een kunstgrasveld en de herstructurering binnen ons dagelijks bestuur en onze sportieve organisatie.  Schitterend om nog heel even bij stil te staan en vreugdevol op terug te blikken, de echte waarheid ligt echter niet in het verleden, maar in de toekomst.

Voor het komende seizoen mogen we weer heel wat nieuwe trainers, spelers, medewerkers en sympathisanten verwelkomen; wij zijn oprecht blij en gelukkig met hun engagement en hun keuze voor K.F.C. Varsenare. Wij willen er dan ook alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken en ook van het seizoen 2019-2020 een topjaar te maken! Wij rekenen hiervoor dan ook op eenieders medewerking.

De jeugdwerking van K.F.C. Varsenare dankt iedereen alvast voor het vertrouwen in onze vereniging en wenst iedereen een aangenaam, sportief en succesvol 2019-2020!

In de bijlage hierboven, vindt u alle nuttige info terug.

Forza K.F.C.V.!

Met sportieve groet,

Bestuur van K.F.C.V.