Comedy night – Bas Birker – In blijde verachting

Tickets te bestellen via webshop https://www.forzavarsa.be/

COMEDY NIGHT 18/11/2022 – Bas Birker – In blijde verachting

20 euro

Vrije Tijdscentrum Jabbeke

Vlaming Veld 40 – 8490 Jabbeke

Start om 20u30 STIPT

 

Bas Birker – In blijde verachting

Bas Birker - In blijde verachting

Bas Birker is best sympathiek. Voor een Hollander. Maar schijn bedriegt. Diep vanbinnen zit een dik drammerig Duitsertje met een voorliefde voor orde, stiptheid en bovenal zichzelf. Noem het arrogant, noem het egocentrisch, maar zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

‘In blijde verachting’ is een reisverslag van de zoektocht naar Bassies diepste binnenste, te beginnen bij de ruggengraat. Een roadtrip langs ziekenhuizen, doodsangsten en onhebbelijkheden, om uiteindelijk de schoonheid te vinden in een grote berg lelijkheid. Een beetje zoals België, maar dan minder verdeeld.

Birker twijfelt, worstelt en beslist. Zo kan hij in de tweede helft van zijn leven, met opgeheven hoofd en redelijke rechte rug, in ieder geval zichzelf onder ogen komen. Maar niet voordat hij jou eens recht heeft aangekeken.

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.