Benefiet Jannes Bousson- za 5/10/2019!

Benefiet-Jannes-Bousson-flyer

Beste,

Op zaterdag 5 oktober 2019 organiseren we in de cultuurzaal van het Vrijetijdscentrum te Jabbeke een benefiet-happening voor Jannes Bousson en zijn verdere revalidatie.

Jannes werd op 15 maart 2016 het slachtoffer van een hartverscheurend ongeval.  Na een helse periode van 6 maanden coma begon zijn tweede leven op 17 oktober 2016 met de eerste tekenen van bewustzijn.  Sindsdien vecht Jannes iedere dag om sterker en beter te worden.  Dit vergt van hem en zijn naasten enorme offers en dit op verschillende vlakken.  Hij is nu al even bezig met zijn revalidatie en dankzij zijn inzet en die van iedereen rond hem blijven we vooruitgang zien. Zijn therapieën werden gedurende 2 jaar ondersteund van bovenaf. We zijn nu echter al een hele tijd aangewezen om voor een groot deel daarvoor zelf in te staan. Elke dag zit Jannes’ programma vol met heel wat verschillende revalidatieactiviteiten (kiné, logopedie, hippotherapie, staprevalidatie, cognitieve en sociale revalidatie, …). Elke dag opnieuw zetten zijn naasten zich in om Jannes te brengen en te begeleiden. Er werden ook al menig  aanpassingen gedaan in het huis van zijn ouders, waar Jannes nu woont. Verschillende revalidatiemiddelen werden reeds aangeschaft  om dagelijks te oefenen en zijn fysiek te versterken. Dit alles wordt vooral bekostigd met eigen middelen. Om het leven voor Jannes  comfortabeler te maken zijn nog heel wat verbouwingen en materiaal nodig. En met de woorden van de neuroloog in het achterhoofd “Jannes zal nog ver geraken” blijven we maar moed plukken om door te gaan. We kijken nu al uit naar het volgende looprevalidatiehulpmiddel waarmee Jannes kan stapjes zetten met minder hulp van derden. Al deze toestellen kosten jammerlijk heel veel geld. Vrienden en kennissen gaven ons een duwtje om een benefiet te organiseren.  Onmiddellijk werden uit verschillende hoeken ideeën en voorstellen aangereikt en samen zijn we tot een concept gekomen waarbij wij hopen dat we met de opbrengst Jannes van dienst kunnen zijn. Alles met zicht op een betere toekomst.

We hebben gekozen voor een happening waarbij eten, muziek en gezelligheid, in combinatie met goed gezelschap wel een geslaagde formule zou kunnen worden.

          We starten om 18u30 met een aperitief gevolgd door een zeer verzorgd diner geserveerd door “Gourmet Invent”

          Rond ongeveer 21u zal de band “The New Image” de ambiance er ongetwijfeld in brengen

          Na het optreden kan het feest volledig losbarsten met DJ

Voor deze all-in-formule wordt 50 euro gevraagd. Graag storten, met vermelding van naam en aantal personen, op de rekening van de feitelijke vereniging “Benefiet Jannes” (BE 52 9733 7228 3509). Voor wie liever niet op die manier inschrijft, kan kaarten bekomen op het adres Kerkebeekstraat 142 te Varsenare.

Voor wie enkel zou kunnen aansluiten voor het dansfestijn is er een mogelijkheid om voor een bijdrage van 10 euro het feest te vervoegen na 21u.

Indien u door omstandigheden verhinderd bent, dan is een leuk kaartje met een positief berichtje of vrijwillige donatie op bovenvermelde rekening voor Jannes ook al heel  tof en ten zeerste geapprecieerd!

 

Jannes was voor zijn ongeval een zeer sociale, behulpzame,  gedreven, lieve jonge man op diverse vlakken (voetbaltrainer, muziek – alias “ MC Kryptic “ , klusser, dierenvriend,  luisterende vriend, ….)

Jannes is na zijn accident nog steeds die zeer sociale, dankbare jongen  en dierenvriend gebleven!

Jannes,  zijn  ouders, broers en naasten zijn jullie nu al ongelooflijk dankbaar voor wat u ook zal doen ten voordele van zijn verdere strijd naar een zo’n best mogelijke vorm van zelfstandig leven.

Hopelijk tot 5 oktober en spread the word en delen maar! Zie ook flyer in bijlage.

Voor vragen of info à  Facebook Jani Bousson en Jaron Bousson, mail jannes.bousson@hotmail.com

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10217516171849945&id=1646119733&sfnsn=mo