K.F.C.V. GROEIT … – KFC Varsenare

KFC Varsenare GROEIT !

Beste,

KFC Varsenare is op vandaag een bruisende voetbalvereniging van meer dan 350 leden, waarvan ruim 300 jonge voetballers. De continue groei brengt met zich mee dat we uitkijken naar nieuwe medewerkers die vrijwillige ondersteuning willen bieden aan onze werking en kunnen ingezet worden in een van onze cellen binnen de vernieuwde structuur.

Concreet zoeken we voor volgend seizoen:

logistieke medewerkers: je bent enkele uren per maand vrij voor het onderhouden van onze infrastructuur, zowel gebouwen als voetbalterreinen, en het aanpakken van allerhande klusjes; dan is de “cel logistieke ondersteuning” zeker jouw ding.

Contacteer: Rony Deprez – 0495/307553 – rony.deprez.letten@telenet.be

administratief medewerker: je kan je enkele uren vrijmaken op woensdagnamiddag en zaterdagvoor- of namiddag ter ondersteuning van het secretariaat ; dan is de “cel administratie en communicatie” iets voor jou.

Contacteer: Danny De Coninck – 0473/914024 – danny_deconinck@telenet.be

medewerker sponsorcel: sponsorgeld is essentieel voor het bestaan van elke vereniging; je kan je enkele uren per maand vrijmaken en hebt wat commerciële feeling, actief contact zoeken met bestaande en potentiële nieuwe sponsors is je op het lijf geschreven, dan moet je bij de “sponsorcel” zijn.

Contacteer: Sven Vileyn – 0475/690206 – sven.vileyn@crelan.be

grafisch medewerker: je houdt van digitale communicatie en wil van onze website jouw en ons paradepaardje maken; dan hoor je zeker thuis in de “cel websitebeheer en digitale communicatie”.

Contacteer: Bruno Schutyser -0497/516150 – bruno.schutyser@skynet.be

financieel medewerker: boekhouding en geldzaken zijn een passie en je kan je op regelmatige basis ondersteunend vrijmaken; dan pas je perfect in de “cel boekhouding en financiën”.

Contacteer: Claudia Coudeville – 0472/801005 – claudia.coudeville@telenet.be

medewerker organisaties: feesten en bijeenkomsten organiseren zit je in de genen, dan hoor je beslist thuis in de “cel festiviteiten”.

Contacteer: Alain De Plancke – 0499/933262 – alain.deplancke@telenet.be

recreatieve scheidsrechters: je bent zelf nog sportief en houdt ervan tussen kinderen te laveren en wekelijks op zaterdagmorgen de wedstrijdjes van de jongste voetballertjes in goede banen te helpen leiden, dan ben je beslist een ideale jeugdscheidsrechter.

Contacteer: Yannick Bousson – 0496/578114 – yannick.bousson@telenet.be

jeugdtrainer: voetbal is een passie die je wil overbrengen op aankomende talenten, klein of al wat groter; je hebt reeds een voetbaldiploma of wil het graag halen of je bent gewoon supergemotiveerd om met jonge topvoetballers in spe aan de slag te gaan, dan ben je geknipt als jeugdtrainer.

Contacteer: Tim Van der Elst – 0497/578346 – timvanderelst.kfcv@gmail.com

Kortom: wij zoeken versterking en in bovenstaand aanbod vind jij beslist je gading. Aarzel dus niet contact op te nemen met de respectievelijke celverantwoordelijken.  Opleiding en leeftijd is niet van belang, enkel een goede motivatie volstaat om voor K.F.C. Varsenare een perfecte medewerker te zijn.  We kijken alvast met zijn allen uit naar je komst.

Leve K.F.C.V.!

Namens het Bestuur van K.F.C. Varsenare.

Alain De Plancke, voorzitter – 0499/933262 – alain.deplancke@telenet.be

Patrick Deboo, jeugdvoorzitter – 0478/315885 – patrick@deboo.be

Danny De Coninck, gerechtigd correspondent – 0473/914024 – danny_deconinck@telenet.be