G-voetbal: G-Black Devils United

Dit voetbalseizoen starten K.F.C. Varsenare, K.S.V. Jabbeke en V.K.S.O. Zerkegem, vanuit hun samenwerkingsakkoord binnen de gemeente Groot-Jabbeke, een gezamenlijk project “G-voetbal” op.

In samenwerking met Johan Deseure, Jabbekenaar die zijn ervaring van bij Cercle Brugge meebrengt, wordt het team “G-Black Devils United” opgericht, waarmee in reeks 1 van het G-voetbal zal worden aangetreden; dit project wordt geleid door Johan zelf en vanuit de drie betrokken verenigingen gedragen door respectievelijk Frederic Vanden Bussche voor K.S.V. Jabbeke, Matthias Vanhessche voor V.K.S.O. Zerkegem en Danny De Coninck voor K.F.C. Varsenare.
Bedoeling van dit project is enerzijds het sociale aspect van het G-voetbal te ondersteunen en te promoten, alsook mensen met een beperking volop van hun favoriete sport te laten genieten en anderzijds het draagvlak van het samenwerkingsverband tussen de drie voetbalverenigingen van Groot-Jabbeke uit te breiden.
Wij wensen G-Black Devils United heel veel succes en vooral ontzettend veel voetbalplezier!
Vlnr: Matthias Vanhessche, Danny De Coninck, Frederic Vanden Bussche en
Johan Deseure