Maatregelen tegen Covid-19, tijdens de oefenwedstrijden gedurende de maand augustus!

🆘🆘  Kom je naar ons voetbalstadion voor het bijwonen van (jeugd)match …. weet dan dat 😷😷 mondmaskers verplicht gedragen moeten worden, door iedereen ouder dan 12 jaar, uitgezonderd de spelers /trainer op het terrein en de mensen die in de kantine zittend consumeren !! 💙🖤✅

#samenvechtentegencorona

#Forzavarsa

Wij brengen u bij deze op de hoogte van de maatregelen die van toepassing zullen zijn op en rond onze terreinen. Gelieve deze ook aan de desbetreffende ploegen, trainers, spelers en ouders kenbaar te maken zo dat iedereen op een veilige manier kan sporten en/of komen supporteren, dit in ieders belang!

  • Mondmaskers worden verplicht gedragen binnen de volledige accommodatie door iedereen ouder dan 12 jaar, uitgezonderd de spelers en de trainer op het terrein en de mensen die in de kantine zittend consumeren. Er zullen mondmaskers aan de ingang van het terrein te koop aangeboden worden voor zij die er geen bij hebben.
  • Er zullen stewards aangesteld worden die toezicht houden op het dragen van de mondmaskers. Indien mensen weigeren om dit te dragen, dan mogen zij deze perso(o)n(en) op een vriendelijke manier de toegang tot de terreinen, de tribune en de kantine ontzeggen.
  • In de kantine gelden dezelfde maatregelen zoals in de horeca.
  • Er kan gedoucht worden, maar dit wordt niet aangeraden daar dit een moeilijk controleerbare situatie is.
  • De ploegverantwoordelijk kan voor het betreden van de aangewezen kleedkamer in het secretariaat een verstuiver met ontsmettingmiddel komen afhalen om de kleedkamer (zitbanken, deurklinken, douchekoppen, …) volledig te ontsmetten. Deze vertuivers dienen wel steeds teruggebracht te worden naar het secretariaat, waar men dan ook de ID-kaarten terug kan krijgen.
  • Op verschillende plaatsen zullen ook ontsmettingsdispensers staan om de handen te ontsmetten
  • We blijven de afspraken rond de “social distancing” en het vertoeven in eigen bubbel respecteren.
  • Graag hadden we ook vooraf reeds de namen van de spelers, trainers en ploegafgevaardigden doorgemaild gekregen en indien mogelijk ook de namen van de meekomende supporters, zodat we toch al enig idee hebben van wie aanwezig zal zijn en wanneer nodig (liever niet natuurlijk) contact-tracing door de eigen gemeente kan gebeuren.
  • We gebruiken allemaal ons gezond verstand, want het zou jammer zijn dat we door ons eigen toedoen ons geliefkoosd spelletje opnieuw moeten missen.

Deze maatregelen worden genomen in ieders belang.

Wij hopen dan ook op ieders begrip en medewerking.

Covid-19 maatregelen oefenwedstrijden augustus 2020